Ervaringsberichten en klanten reviews over onze snurkbeugel:

Dat zeggen onze klanten:

Ihre Formularnachricht wurde erfolgreich versendet.

Sie haben folgende Daten eingegeben:

Kommentaar

Bitte korrigieren Sie Ihre Eingaben in den folgenden Feldern:
Beim Versenden des Formulars ist ein Fehler aufgetreten. Bitte versuchen Sie es später noch einmal.

Hinweis: Felder, die mit * bezeichnet sind, sind Pflichtfelder.

Michael.(Dinsdag, 07. Maart 2017 14:27)

Dag mevrouw Backes

 

Heb een paar maanden gelden bij u een snurkbeugel besteld. Ik heb al zoveel uitgeprobeerd en altijd maar heel even een beetje resultaat. Toen heb ik uw snurkbeugel ontvangen en ben verrast. Het werkt elke nacht en nog steeds. Mijn vrouw klaagt niet meer en ik krijg `s nachts geen stompen meer. Ook was ik voordien altijd moe als ik moest opstaan. Blijk ik lichte apneu te hebben. Nu sta ik met steeds meer energie op. Mijn vrouw zegt, dat ik gewoon blijf door ademen, zonder te stoppen.

 

Dank u wel, na zo lang te hebben gezocht en na uw snelle en goede service ben ik geholpen. Daarom laat ik het u even weten, ik ben heel tevreden.

 

Beste groetjes van Michael J.

Mechelen

Johan.(Donderdag, 26. Januari 2017 10:44)

Hartelijk dank. Ik wil mij voor de werkelijk uitstekende service- en klantendienst bedanken, dat komt men tegenwoordig niet vaak meer tegen. Des te meer valt het positief op.

 

Hartelijke groeten van Johan

Karel G.(Zaterdag 07. Januari 2017 13:56)

Geachte mevrouw Backes,

 

Ik draag nu 2 maanden de snurkbeugel en kan van geluk spreken, het functioneert!

 

Ik ben echt blij, dat ik uw alternatieve en dan 3x zo duur als de aanbieding van een tandarts heb gevonden.

 

Ik ben gelukkig weer snurkvrij en mijn vrouw kan ook weer goed slapen.

 

Ik hoop, dat uw vriendelijke service, die ik als persoon, bij u in de praktijk mocht ervaren, nog vele jaren verder kan aanbieden.

 

Vriendelijk dank en de hartelijke groeten,

 

Karel G.

Enschede

Astrid K.(Dinsdag, 20. December 2016 08:42)

Hallo mevr. Backes,

 

Vorige week was ik bij u in de snurkpraktijk en de snurkbeugel doet zijn werk! Ik zal nu de snurkbeugel verder gaan dragen.

 

U kunt mij nu ook op uw klantenlijst zetten.

 

Vriendelijke groet,

Alstrid K.

Goes

Toin, H.(Zondag 27. November 2016 13:58)

Beste mevrouw Backes,

Beste mevrouw Emmrich,

 

Allereerst wil u bedanken voor de goede en persoonlijke service.

 

Na zeker 1,5 jaar ervaring, heeft u nu voor mij een tweede snurkbeugel op maat gemaakt.

 

Omdat ik privè veel onderweg ben en de zekerheid wil hebben van een tweede snurkbeugel, die ook nu weer perfect past een aanvoelt, voel ik me ook onderweg fit en goed uitgeslapen.

 

Lieve groetjes en ik kan zeker uw snurkbeugel aanraden.

 

Toin, H.

Hein W. (vrijdag 27 mei 2016 14:18 uur)

 

Geachte mevrouw Backes,

 

Graag zou ik me nogmaals bij u willen bedanken. Uw inzet en uw tijd heeft zich voor mij als positief afgetekend. Het is zeer de moeite waard geweest. Uw perfect gemaakte beugel zit zeer goed en stoort helemaal niet.

Nogmaals dank u wel!

Met vriendelijke groet,

Dipl.-Ingenieur

Hein W.

Peter K. (dinsdag 15 december 2015 12:55 uur)

Hallo mevrouw Backes,

Sinds enkele maanden draag ik nu uw snurkbeugel en wil dit graag als "wonderbeugel" benoemen. Het snurken en de ademhaling drop-outs zijn enorm afgenomen en na enkele dagen is het indoen een routine geworden. Ik slaap nu veel rustiger en `s morgens voel ik me veel fitter en meer uitgeslapen als ooit tevoren. Indrukwekkend en veel goedkoper en eenvoudiger als al die andere maatregelingen, die de medische wereld in dit soort gevallen aanbiedt.

Heel erg bedankt, ook voor de aangename en behulpzame ondersteuning zo ook de zeer snelle vervaardiging van de beugel.

Vriendelijke groeten.

Peter K.

Sabine D. (dinsdag 27 januari 2015 18:43 uur)

 

Beste mevrouw Backes,

 

Uw snurkbeugel werkt zonder problemen, is super verwerkt (vanaf het eerste moment geen pijnlijke drukpunten) en uw service is uniek. U heeft mij zo vriendelijk en duidelijk geadviseerd en er alles aan gedaan om mij, bij mijn extra kaakproblemen, te helpen. Nu kan ik zonder problemen deze snurkbeugel dragen en wordt mij familie niet gestoord tijdens mijn eindelijk verkregen goede nachtrust.

Heel veel dank, hiervoor.

Sabine D.

gratis advies & afspraken   onze klantenservice lijn:

Bereikbaar:

ma-t/m vrijdag

9.00-18.00 u

Nederland:

tel. 06/293 34 849

Belgie:

tel. 03/288 18 93

Of u stuurt ons een e-mail:

Contactformulier

tandtechnisch laboratorium

gespecialiseerd in

individuele snurkbeugels

2910 ESSEN (B)

Bereikbaar:

ma-t/m vrijdag

9.00-18.00 u

Onze individuele snurkbeugel kost € 395,00

incl. BTW & Levering

Uw persoonlijke snurkbeugel

Individuele snurkbeugel 360°
Druckversion Druckversion | Sitemap
© Snurkproblemen.info 2018